VÄXASÄNG

Äntligen har jag hittat säng till barnrummet! Skrev ju här för ett tag sedan att jag hittat en spjälis till Silas men jag åkte aldrig och köpte den. Har nämligen bestämt mig för att Alsira ska få en växasäng och Silas ta över hennes gamla. Hon är ju så pass stor då att det inte är lönt att skaffa en till spjälsäng för att hon ska sova i sin ett par månader till. Tror dessutom inte att det är speciellt långt kvar innan hon lyckas haja grejen hur man tar sig ur.

Har jagat gamla fina på blocket i ett par veckor nu men nu äntligen verkar jag ha varit först till kvarn! De har verkligen sålts en efter en samma dag annonsen lagts upp. Sjukt surt senast då jag hittade 2 jättefina, likadana, för 300 kr styck! Helt crazy!

Den jag hittat nu är superfin den med, lite gammal, lite sliten och alldeles perfekt att slipa och pilla lite på så den blir som ny och unik för kladdmajan min!

VÄXASÄNG

Sängen till höger – Alsiras kommande!
300 pix!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “VÄXASÄNG”

  1. Ja shit vad svårt det är alltså! Alsira är så lång så hon ser nästan för stor ut i spjälsängen som det är nu! Men vi får väl se hur det går, hur som helst hämtar vi hem växasängen till helgen så får vi se hur vi gör!

    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: