VIKTIGAST AV ALLT ÄR BARNEN

Simon och jag var på festen vid 18-tiden igår men redan 2 timmar senare var vi hemma igen. Inte hemma för att stanna kvar hemma utan bara hemma för att se att barnvakten, alltså min syster, verkligen var där och att barnen var kvar.

Jag fick nämligen lite smått panik när jag inte hörde något från dem eller när syrran svarade när jag ringde. Tillslut var jag helt enkelt tvungen att se med egna ögon att allt var lugnt. Så jag och Simme lånade en bil och åkte hem hit och kollade läget. Och det var det, syrran hade bara glömt att sätta på ljudet på mobilen och haft fullt upp så varken tänkt eller haft möjlighet att varken sms:a eller ringa.

Stackars syrran fick helt dåligt samvete när hon såg oss där på trappen, ha ha, herre gud, överbeskyddande mor?

20120513-091248.jpg

♥ Min Pärla ♥

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s