EN DOCKA TILL DOCKAN?

Bild 2012-05-11 kl. 07.55 #3

Här hemma har vi lämnat det här mysstadiet, alltså frukostbordet. Istället har vi lekstuga i köket. Alsira vill bestämt vara exakt där jag är konstant så nu har jag dragit ut kuddar, filtar (hon älskar att gosa!) och leksaker till köket. Här ska jag hänga ett tag är nämligen tanken. Ska reka lite grejer på nätet och här sitter jag bra, hör Nyhetsmorgon i bakgrunden och sippar på kaffe nummer 2.

Vill hitta en fin docka till Alsira (tips någon?), en som man kan sätta in nappen i munnen på och som man kan mata med nappflaska. Hon har upptäckt sin docka här hemma nämligen och försöker febrilt få in sin egen napp i den men passar ju liksom inte… När jag sitter med Silas så brukar jag ge henne den så hon också har en bebis. Fungerar faktiskt förvånansvärt bra.

Borde kanske egentligen gå iväg och köpa en docka i en butik, men idag behöver jag vila känner jag. Så när Alsira somnar om ett par timmar ska jag ta med mig Silas till soffan och slökolla på Coacherna på svt.play. Kanske sova lite till och med.

Försöker få in nappen…

20120511-085039.jpg

Pussas och gosas!

20120511-085052.jpg

Klart hon måste ha en docka min lilla docka!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “EN DOCKA TILL DOCKAN?”

  1. Corolle-dockorna är, i mitt tycke, i särklass finast! Kostar lite mer än en ”vanlig” docka men det är det värt! Finns på NK, men man kan säkert beställa via nätet också! Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: