KOKOSSHOT

Idag ska jag ta med mig syster yster på ett event på yogacentret Yogayama på Östermalm här i Stockholm. Det är i samarbete med ett hälsokostmärke som heter Holistic som de ska köra en liten skön ”get-together”. Holistic lanserar ny kokosdryck som man tydligen tar som en liten shot, så den ska vi få smaka på. Hoppas den gör underverk för påsar under ögonen, sömnbrist och smittar av sig viljan att vilja sova hela natten på små bebisar som heter Silas.

kokos

Oavsett dess helande effekter ska det bli spännande att smaka, samt smaka snittar och lyssna på Jessica Folcker som skulle uppträda efteråt. Simme ska hänga med Alsira så jag ska gå runt utan barnvagn med Silas i BabyBjörn. Får passa på så länge man orkar, han börjar fasen bli tung nu lille klimpen.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: