SMIDIG LITEN ENBARNSMOR

Alsira hos farmor och jag hemma med Silas. Får lite panik över hur lite man hinner i hemmet när man är hemma med två små skruttar som tar av ens uppmärksamhet och tid hela tiden! Ser farao ut som ett bombnedslag här hemma. Lortigt och skitigt är det också. Men idag är det ju praktiskt taget sommar så jag ska fly fältet.

Fly fältet för en lunch i solen på stan. Passa på när man är ”enbarnsmor”, är ju enligt mina mått mätt ”liten och smidig” då, så gäller att passa på när man får plats på uteserveringarna. Alsira ska inte hämtas förrän kl.15 så har gott om tid på mig.

barnvagn

Eftermiddagen blir på tomten, ska sätta frön i jorden idag. Sen lär vi nog hänga där tills det att Simme kommer hem. Grilla blir det då misstänker jag. I alla fall om jag känner Simme rätt.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “SMIDIG LITEN ENBARNSMOR”

  1. Hej! Jag läser din varje dag och älskar den! Har aldrig kommenterat någon förrän nu. Men jag blir så otroligt imponerad av hur positiv du är hela tiden. När jag läser din blogg blir jag alltid sugen på att själv skaffa barn en vacker dag och du förmedlar verkligen känslan av att ingenting är omöjligt. Det är också superkul att du uppdaterar så ofta! Ha en fin dag!
    Kram Mia

    Gilla

  2. TACK MIA!!! Nu gjorde du min dag!!!

    Kram & välkommen att kommentera mera! Jag älskar att få höra ifrån er läsare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: