FULL RULLE SOM VANLIGT

Kvällen igår var såå lyckad! Kan även stolt säga att jag hade rätt på min ”mördargissning”! Dessvärre var det en annan tjej som fick vinsten. Typiskt. Men lika glad för det var jag och ännu gladare över att vår första barnfria kväll gick utmärkt på alla plan! Barnen skötte sig strålande, Silas åt och jag klarade kvällen utan större ”läckage- eller sprängningsproblem”!

Nu är det huset fullt här, mormor, morfar och vi i Lilla Familjen, ska ut på promenad nu samt stolt visa för mamma hur fint jag gjort i trädgården. Så bilder och mer om gårdagen kommer förmodligen först imorgon eftersom vi även ikväll ska ut på vuxenbus Simme och jag!

IMG_3709

TOALETTSKÅL FRÅN IGÅR!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: