KLARA FÄRDIGA GÅ!

Ikväll är det som sagt mordgåta på Skogskloster Slott som gäller för mig och Simon. På tu man hand. Är helt klart nervös för hur det ska gå med Silas. Hoppas hoppas han vill äta och att det går bra! Men efter nu 2 framgångsrika tester med nappflaska så borde det fungera.

Näe, egentligen är det nog vägen fram tills det att Simon och jag är på väg som jag oroar mig mest för. För det första är mitt balsam slut vilket innebär att jag antingen får gå med väldigt smutsigt hår eller ta med mig båda kidsen till affären, köpa balsam och sedan på nåt sätt duscha när båda är med… Omständigt järnet men det får bli det sistnämnda. Sover bara Silas borde det ju vara lugnt, men som alla med barn vet, och för blivande mammor och pappor, kan jag tillägga att de aldrig vill sova när de ”ska”!

Men vad är det värsta som kan hända? Jo att Silas skriker sig blå i 2, max 3 minuter och att även Alsira lackar ur rejält samtidigt. Men med en enorm tur så sover Silas och både jag och Alsira kan bli rena och fina, kanske till och med hinna med att plaska och leka lite vattenlekar! Så med andra ord, klart värt besväret kontra att jag ska gå och se ut som en skabbmorsa med fett kräkhår.

När jag sedan på ena eller andra sättet fixat det ska jag bara ställa fram sterilia nappflaskor till Silas, bröstmjölk, pumpa lite, städa undan den värsta röran i huset, hitta kläder till ikväll, sminka och piffa, installera barn i bil (måste lämna dem på syrrans jobb kl.17 för mamma hinner inte upp från Gbg förrän till kl.19), för att sedan möta Simon och hinna till den chartrade bussen mot slottet kl.17:30.

Finns ingen tid att förlora! Klara färdiga GÅ!

IMG_3653

Alsira blev så fascinerad igår när en parad med hästar och trumpeter kom förbi på Stureplan!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “KLARA FÄRDIGA GÅ!”

  1. Måste tipsa/varna dig att det är någon politikerhöjdare från utlandet i city idag som påverkar trafiken om du ska köra bil.. Jag har nyheterna på medans jag precis läste ditt inlägg det är därför jag vet. (bryr mig väl inte om politiker) 🙂 Ha så kul ikväll

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: