SATURDAYFIX

Idag har vi ett grymt späckat schema! Skönt då att jag inte somnat ordentligt en enda gång sedan 01:30. Efter amningen då har nämligen Silas inte behagat komma till ro i vaggan, nappen har flugit, han har gnissalat och gnytt. Lille pojken min, vill ju inte väcka han när han sover på eftermiddagen för att han ska sova som en deckad säl på natten… Nåja, det där ordnar nog till sig, skönt att han inte gallskriker av magont i alla fall.

I alla fall, på schemat står ett mycket efterlängtat (i alla fall om ni frågar mig) mission – PLANTAGEN! Alltså trädgårdsbutiken. Sand till sandlådan, jord, frön till landet och 2 blomlådor jag bestämt mig för att sätta på framsidan av huset. Och så sånt där galler till en ”trädgårdskompost”. Begriper inte riktigt sedan när jag började tycka att sånt här var så kul, men troligen hänger det ihop med det inte helt otippade faktum att vi numera bor i hus.

Såna hära planteringslådor ska jag ha!
Tänte på sikt att Alsira och Silas ska få ansvara för var sin,
få plantera det som de gillar i sin låda.

Men är ju ett tag tills dess…

odlingsbänk

Underbart vackra Hortensia!
Sån här häck skulle man ha!

hortensia

Innan dess ska Simme hämta sin hoj han köpt, en Ducati, och efter det blir det ett snabbt stopp i mataffären och en vända in på Systembolaget. Gäster både idag och imorgon. Men efter det – f i n a l l y – är det dags att dra fram spade, kratta och börja jobba! Hoppas jag inte deckar av sömnbrist bara…

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: