PYTT I PANNA

Silas har för andra natten i rad hållit både mig och Simon mer eller mindre vakna från kl.03, för att sedan väcka Alsira runt 06-tiden. Lite sådär halvsoft om jag får lov att säga det själv. Jag var helt färdig igår när Simon kom från jobbet och somnade efter middagen till ”Halv åtta hos mig”, så tack vare det känner jag mig, natten till trots, relativt utsövd.

Alsiras aptit verkar vara tillbaka och nu är det bara lite snor och hosta kvar från alla dumma baciller hon kämpat med sista tiden. Det är verkligen underbart att ha sin vanliga tjej tillbaka!

20120426-080814.jpg

Rörande min patte är den fortfarande svinöm men har i alla fall inte blivit värre. Så hoppas den ordnar till sig, om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte. Såå vrålaktigt ont som sist gör den inte den här gången och så länge jag inte har feber så är jag glad. Näe, ska jag gnälla över nåt så är det att mitt ena öga fortfarande inte är bra. Det hade typ blivit bra men efter att jag använde min ansiktsrengöring så var jag tillbaka på ruta noll. Så inte den nåt mer inte.

rosenbuske

Jag är inne i värsta ”trädgårdsflowet” här, vill bara plantera och göra om i trädgården. När jag satt och amma i natt höll jag på och planera järnet för rosenbuskar, morötter och blomlådor. Helt skumt vad man förändras, trädgård och hur vi ska fixa det i barnrummet, det är det jag googlar och drömmer om!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: