LACK OF SPACE

Fastnade i Alsiras rum idag. Stör mig järnet på att jag inte kommer fram till en bra möblering, så nu har jag ändrat om igen. Tanken är ju att Silas ska flytta in där om 5 månader så måste tänka ur ”2 spjälsängsperspektiv” och är inte helt lätt. Inte helt lätt att se framför sig, inte helt lätt att få plats! Tanken är att det ska stå en spjälsäng om var sida av fönstret i alla fall, så mycket har jag bestämt. Resten är en enda röra, och de stackars väggarna kommer vara fasen helt sönderborrade av allt ändrande innan jag är klar!
Men när jag väl fått till rummet tror jag nog allt att det ska bli bra!

barnrum2

Nu sitter Alsira och käkar köttbullar och makaroner. Själv fick jag nöja med med makrill i tomatsås, skinkmacka och en banan – man tager vad man haver (eller rättare sagt, så blir det när jag är förbannat lat! Omega 3 till bröstmjölken i alla fall!). Efter det ska jag natta henne i vagnen och ge mig ut på nåt slags äventyr. Vart jag knallar idag, eller om jag stannar i trädgården och fixar, det får jag se. Man ska ju helst ta det lugnt när man har mjölkstockning men…

Jo förresten!
Alsira har fått sin första kindtand!
Wow, snacka stolt morsa!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: