HOPPAS HOPPAS HOPPAS

Idag vaknade jag av ett helt underbart och välbekant ljud ifrån rummet bredvid. Bank, dunk och frustrerade ljud från Alsira! Jag flög upp, sprang in till henne och möttes precis den syn jag misstänkte och hoppades på:
en liten arm ut genom spjälsängen, en liten hand som krampaktigt håller vällingflaskan som till hennes fasa – hur hårt hon än drar – inte går in mellan spjälen”.

YES HON VILL ÄTA!!!
Jag ger henne flaskan, hon kastar sig bakåt på sitt stora flodhästgosedjur och dricker på!
U N D E R B A R T !

Nu hoppas vi bara att hon får behålla den ochden utspädda äppeljuicen och de små skogaholmsmacketärningarna hon nu precis pillade i sig till frukost!

20120424-093558.jpg

Klart du får dra ut hela pappersrullen och pulverisera den älskling!
Men bara du lovar att inte kräkas mer…

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “HOPPAS HOPPAS HOPPAS”

  1. Hoppas Alsira frisknar till idag! Jag har en liten ”dilemma” med min 11 månaders dotter. Hon har börjat vakna på nätterna och vägrar somna om i sin egen säng utan vill sova med oss. Visst är det jätte mysigt att sova med henne men jag sover inte bra när hon ligger bredvid oss och jag vill ändå att hon sover i sin egen säng men vet inte hur jag ska få henne att göra det. Så jag vädjar om din hjälp 🙂 Vet inte om du haft samma problem med Alsira, har du några tips på vad jag kan göra. Igår kväll försökte jag sitta bredvid hennes säng och lägga henne tillbaka varje gång hon satte sig upp och det resulterade i 2 timmars sömnlöshet för både henne och mig. Vet inte om det är värt att fortsätta så eller va fan jag ska göra. Hoppas du har några råd till mig:)
    Tack för en underbar och underhållande blogg!!
    Kram/ Ina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: