INGEN MÄSSLING!!!

I åtta timmar satt Simon på akuten vid Huddinge Sjukhus innan en läkare kom. Helt sinnesjuk väntetid måste jag säga. De var dock väldigt ledsna att de fått vänta så länge, och tydligen var det enligt läkaren, den längsta väntetiden någonsin så länge han jobbat där. Det hade bara droppat in barn som inte kunde andas, så var väl förmodligen något gigantiskt pollenutbrott igår?!

Men till det viktiga Alsira har inte mässling! Med 100% säkerhet kunde de förvisso inte garantera det men nästan. Enligt sänkan såg det mer ut som en rejäl magsjuka än som mässling så vi får lita på det. Däremot måste vi jobba mer med vätskeersättning. Hon kräktes igen en gång igår morse, men inget sedan dess. Hon är bara helt utslagen stackaren, så energidepåerna är definitivt tömda.

IMG_2795

SAKNAR MIN BUSIGA, GLADA, SPRALLIGA
TJEJ SÅ FÖRBANNAT MYCKET!!!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “INGEN MÄSSLING!!!”

  1. Hej! Min son Lucas va oxå sjuk så vi fick åka in, det visade sig att det va en routa virus, drabbar barn under två år och brukar sitta i 5dygn, vi fick ligga inne med dropp och sedan fick vi ge vätskeersättning blandat med saft i en spruta med 5ml var 5min, fick han i sig mer eller för snabbt spydde han. Så det med spruta kan jag verkligen rekommendera, han spydde inte mer när vi tog det sakta. Hoppas Alsira kryar på sig, googla routa virus och kolla om hon har samma syptom. kram sandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: