MÄSSLING

Massling

Vi befarar att Alsira drabbats av mässling! Så nu är hon tillsammans med Simon på akuten vid Huddinge sjukhus. Vi hoppas så på provsvar som bara visar rejäl förkylning. Tyvärr är det lite väl mycket som tyder på att det inte är så…

Idag kom nämligen febern tillbaka, förkylningen blivit sämre och detta på ”dagen”, enligt inkubationstiden, mässlingen skulle bryta ut. Åh min stackars lilla tjej, vad hon får stå ut först 3-dagarsfebern, sedan magsjuka som avlöses med det här!

Läs om Mässling HÄR

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “MÄSSLING”

  1. Åhh nej! Stackars Alsira! Hoppas verkligen att det inte är så att hon fått mässlingen! Usch, vi håller tummarna här hemma!
    Vår ”date” verkar onekligen hotad av all sjukdom, hade det bara blivit vår på riktigt hade vi kanske sluppit denna skit! Rasmus är mer rosslig nu och Sebastian åker imorgon och blir borta till torsdag kväll så det känns sådär ifall Rasmus skulle bli värre :(. Han har ju aldrig slutat hosta sen hans RS men nu tycker vi det låter illa igen. Blä, varför kan vi inte bara få vara friska!
    Hoppas nu att Alsira inte har mässlingen!
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: