LOPPIEVENT IT IS!

fotografiska

Simme på benen och Alsira i nuläget feberfri, så nu drar jag ut i regnet och vidare mot Fotografiska där jag ska möta upp Alex för lite mingel! Ska bli urskönt att få lite frisk luft och se lite annat än sjukdom och de här fyra väggarna!


Bild 2012-04-20 kl. 15.20

PUSS PÅ ER!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “LOPPIEVENT IT IS!”

 1. Hade jag varit du så hade jag stannat hemma för att inte riskera att smitta ner en massa andra som är där… Det finns ju en anledning till att man ska hålla barn hemma från dagis osv 48 timmar efter att dom blivit friska från magsjuka.. Och du bär ju säkerligen på ”bacillen”!
  Här hemma håller vi oss innanför dörrarna tills smittorisken är borta.. Hoppas du får kul iallafall! 🙂

  Gilla

 2. Svar Jannice: Självklart tog jag inte med mig Alsira på eventet!!! Hon var hemma och sussade med Simon. Och om jag nu skulle ha varit smittad och det inte hunnit bryta ut, är smittorisken minimal.

  Jag behövde sooo badly komma ut, så jag varken flåsade någon i fejan eller tog i nån på eventet så vi får hoppas att det gick bra! 🙂

  KRAM KRAM & TREVLIG HELG!

  Gilla

 3. Jo, jag förstod attt inte Alsira var med 🙂 I våran familj är vi livrädda för magsjuka så vi är schyssta mot andra med.. Är en sjuk så håller vi oss hemma allihopa! Möjligtvis att jag springer in på affären en snabbis eller går till jobbet (jag har eget rum). Jag tål inte föräldrar som skickar ungarna till skolan och dagis dagen efter ungarna har legat hemma och kräkts! :/

  Gilla

 4. Jannice det är juh tur att ni är så rediga idin familj! Meb har du hört talas om att en del kan vara resistenta mot bakterier! Tror inte att folk är så dumma att man går ut bland andra om man inte känner sig ok!!

  Gilla

 5. A.S Även om man känner sig OK för stunden när någon/några i familjen ligger sjuka så kan man ju ändå bära omkring på bakterien och smitta andra innan man själv kanske ligger sjuk.
  Vad jag minns sedan i julas är att allihopa blev sjuka efter varandra..

  Men som jag sa, vi kanske är lite extra nojiga i våran familj. Bara jag hör att någon i min närhet som jag kanske nyss har träffat eller att någon i den familjen har åka på magsjuka så proppar jag i min vitpepparkorn! 🙂

  Gilla

 6. Absolut jag kan oxå bli jätte nojjig! Men jag menar man känner ändå bäst själv hur man mår!därav har inte någon annan rätt att säga Vad Hur andra ska göra ändå!! Blir oxå arg när föräldrar lämnar barnen för tidigt på dagis för att dem ska slippa att vabba!

  Gilla

 7. Hej!!
  Tack fina för dina kommentarer i bloggen!
  Jag jag är väldigt nöjd med Södra BB. När vi var där var det coollungt, hade vår fina barnmorska Åsa med oss hela tiden. Sen mödravården var också bra, men jag träffade 4 olika barnmorskor eftersom Carina var sjukskriven.
  Vad hette er barnmorska som var med under förlossningen? Förstod när jag läste att det gick väldigt fort:)
  Du ser ju hur fin och fräsch ut som helst, trots 2 små!
  När den första bubblan lagt sig kanske vi kan ses på en kaffe någonstans och prata mammaliv?:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: