BEBISSTATUS

Tänkte jag skulle uppdatera lite om vad som händer inne i bebismagen!

De senaste dagarna har jag känt en stor förändring nämligen. Den har verkligen sjunkit, tycker inte att det syns lika mycket som det känns men sjunkit det har den. Det blir extra tydligt när jag sitter på en hård stol och liksom inte kan sjunka ner på samma sätt. Jag vill liksom sära benen så magen kan sjunka ner emellan, ha ha. Den känns även konstant hårdare och väldigt mycket tyngre. Gällande sammandragningarna är de tätare och känns mer på så sätt att de liksom ger med sig en molande ”värk” som känns ner i benen och bak i ryggen.

fullgangen_bebis_v39

Minns inte att jag kände såhär förra graviditeten, och blir inte klokare av att läsa mina gamla blogginlägg heller. Och eftersom jag blev igångsatt så har jag liksom ännu sämre koll. Vet ju faktiskt inte hur det egentligen känns när förlossningen drar igång! Eller ja, inte av sig själv i alla fall! Inbillar mig att det är ganska väldigt snart men det vet man ju aldrig. Hur som helst så är jag lite på helspänn mest hela tiden.

Har dessutom googlat om förlossningsupplevelser hos kvinnor som fött barn lika tätt som jag kommer göra. Och de har ju generellt inte varit av den långdragna sorten om jag säger så. Minst sagt inte! Min egna mamma födde ju dessutom alla oss tre i ett rasande tempo, i alla fall min syster som kom på under en timma. Så har ju inte heller de där ”långdragna generna”. Kan tilläggas att jag faktiskt läst på lite om att föda hemma …

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “BEBISSTATUS”

  1. Jag födde mina två äldsta m precis två års mellanrum, du är ju snäppet vassare 😉 Men hon kom ut i en väldans fart! Trean kom även hon snabbt, hade lite långdragna krystvärkar bara…men Millisen hade ploppat ut i rekordfart!! Om det inte hade varit att hon satt fast pga ansiktet nedåt. Slutade i akutsnitt:( Alsira har ju banat väg för lillsyskonet! Spännande, snart ploppar det hos er ;). Kram

    Gilla

  2. hahhaha eller hur. hon ser fan alltid för jävlig ut i håret 😀 NI MÅSTE GÅ TILL MATHIAS DAHLGREN PRONTO!!!! ni kommer ÄÄÄLSKA det. boka nuuuuu det är låång väntetid!!! om man inte vill gå mitt i veckan. vi gick ju en ons o då bokade vi en vecka innan men det fanns bara bord kl 21 då, dock gjorde det inget för vi äter alltid sent… rätterna ligger på mellan 150-300 ca o man äter väl ca 2-3 rätter var, (jag kan lätt äta 3 😀 plus en efterrätt för en 100lapp. plus vin… så räkna med 2000 kr ca. men lätt värt det!!!!
    Johan har faktiskt varit på restaurang jonas med styrelsen men han tyckte det var sådär… jag skulle ändå vilja gå dit! jag vill gärna ses o både fika o vina i vårsolen sen, se till o ploppa ut ungen snarast 😉 , våren e här! jag har inte ditt nr kvar för min mobil gick sönder så du får gärna smsa mig det… ha det så bra, kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s