@ ikea

Finally!!!

20111128-142715.jpg

Alsira leker med diskborstar. 2 för 5 spänn, ja det har man ju råd med!


Dock trodde jag inte mina ögon när jag såg att gardinstången jag ville ha var slut! Bara svart kvar, jag ville ju ha vit. Sjukt störande. Men nu jädrar, ikväll ska gardinerna upp så jag köpte en vajer som jag ska hänga upp dem på istället. Får se hur det blir.

Sen köpte jag lite annat krams också. Diskborstar som synes, en rosa förvaringsbox till Alsrias rum – perfa till leksaker, en vit ryamatta till Alsiras rum, en sil och ett par plastskedar. Japp det var det.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: