Punka?

Punka på donkeyn, eller ja, ingen luft i ena hjulet i alla fall. Vet inte vad jag gör för fel när jag försöker pumpa i luft. Antingen är det hål i slangen eller så är jag helt inkompetent när det kommer till pumpande.

Som tur är har vi ju Briosulkyn, så fick bli den, trots att Alsira är lite för liten för den, när vi gav oss iväg en sväng till Nacka Forum för att spana julpynt och fars dagspresenter! !

20111108-164739.jpg

Lika glad för det är jag!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “Punka?”

 1. Det är svårt att pumpa Donkeyn med pumpen som följer med. Kommer man åt ”piggen” i mitten på ventilen utan att få in luft åker all luft ur… Det är tusen gånger lättare att pumpa med fotpump, eller vad man nu kallar en sån lite bättre cykelpump.

  Gilla

 2. Surt med punka.. satt och sökte på ”bugaboo donkey punka”, för vi har nämligen fått punka (tror jag, iaf tomt på luft i höger framhjul) på vår donkey, och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu…
  Hur gjorde du med hjulet? Räckte det med att pumpa, eller var det punka ”på riktigt” och vad gjorde du då i så fall? Känner mig så himla låst här hemma! Behöver verkligen vagnen så jag kan ta med mig båda barnen, haha.

  Gilla

 3. Jag åkte till en cykelaffär och de pumpade upp hjulet med en sån där ”proffsig” cykelpump. Tydligen är den pumpen man får med till Donkeyn sjukt dålig så det är praktiskt taget omöjligt att pumpa med den. De hjälpte mig gratis på 2 röda, passade på att pumpa alla däcken och sedan dess nemas problemas!

  Om du liksom inte kört över ett gäng spikar eller så är fallet säkert så även för din del. Lite meckigt att ta sig till en cykelverkstad varje gång dock men…

  Lycka till!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: