LYXPROBLEM DE LUXE

20110928-103945.jpg

Fick dessa fantastiska boots av min älskade Simme igår. För varje sekund som går tycker jag om dem mer och mer. Tyvärr blev det lite fel när jag fick dem bara, han gav min nämligen först ett par likadana fast turkosa, och jag verkligen älskade dem! Men 5 minuter senare när jag stod där med bootsen på fick jag ta av mig dem för de var visst inte dem som var beställda till mig. Så snällt fick jag istället ta emot de röda och då blev det liksom en sån där effekt inom mig, ni vet som när man tar godis från ett barn.

Jag ville ju ha de turkosa, inte röda! Jag vill såklart ha dem jag inte kan få!
Blev ganska fel stämning plötsligt och Simon uppfattade nog mig som den mest otacksamma skitunge han skådat. Men såklart menade jag ju inte så, men jag hann liksom ställa in mig på de där underbara turkosa förbannade bootsen och så helt plötsligt fick jag inte ha dem mer. Utan röda.

Hur som haver har jag sansat mig lite och berättat för Simme x antal gånger att jag såklart inte menade så och att jag dessutom kanske bar mig lite väl barnsligt åt för jag hade haft en minst sagt oroande eftermiddag med barnakut och läskiga utslag. Sen kan man ju alltid passa på att dra in lite gravidhormoner också…

Nu väl hemma är jag i alla fall helnöjd med mina coola boots och inser att de kommer matcha min gröna vinterjacka (ja jag har bestämt mig för att ta den nu, ska hämta hem den från agenturen när jag ska dit sen!) galant! Finns små gröna blommor broderade på bootsen ju.

mexicana boots brun

Dessa bruna kommer finnas att köpa på Simmes internetshop som snart ”slår upp portarna”!


MEXICANA boots

Om en dryg timma ska jag och lilla gosis åka in till stan och äta lunch med Simme på Raw. Fasen det behöver jag idag. Har käkat tonfiskröra till lunch 2 dagar i rad så förtjänar fasen lite lyx!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “LYXPROBLEM DE LUXE”

  1. snygga boots 😀

    Sv: Ja du sömn är lyx som mamma xD Jag fick oxå två tätt och jag kan ju säga att den ena var vaken på dagen och den andra på natten =/ Sömn, vad är det 😉

    Tack ska du ha =) Det gick bra på ”dejten”. Vi kommer förhoppningsvis träffas fler gånger, men när dom kommit till rätta efter flytten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: