Bugaboo Event på Bonti

Himla fin väska fick vi – Bugaboo Bag – och så massa info om Donkeyn! Den ska jag ha! Ska hem och räkna på hur mkt jag tjänar på att köpa den i USA annars drar jag nog och beställer en från Bonti typ nu!

Alsira körde 2 bajlass(!!!) under eventets gång och en del spår syns läckert ljusbrunt på min ljusa tunika efter ett visst läckage… Nice.

Tog kort med kameran så visar sen, nu blir det lunch på Raw – Crispy Lax off kåååårs!

20110902-111610.jpg

Fina väskan hänger över styret, det här var innan jag begrep hur man förkortade axelbandet, kan tyckas självklart men inte med min gravidhjärna inte, nä, tog en sisådär 2o minuter trot eller ej. Men nu är jag nöjd och lycklig över min nya snygging över barnvagnsstyret!

20110902-111629.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: