Beslutsångest!

Behöver hjälp att bestämma mig!

Har precis haft lite fotosession med Alsira här hemma. Tycker det är på tiden att jag skickar ut tackkort till alla som skickat presenter och fina gratulationer till vår lilla prinsessa! Ska tillverka egna kort och i varje klistra in en bild på lillskruttan. Helt otroligt komiskt bara att alla – och då menar jag alla – foton där jag lyckades få ett leende blev helt suddiga eller så hamnade hon utanför bild! Så himla typiskt. Och sen när jag fick henne på mage för att ta supersöta foton där hon liksom ”tittar upp” tog utrymmet på minneskortet slut! Suuuck! Och att gå och tömma kameran och sen börja om var omöjligt för det blev ledsna miner här och nu sussar hon på soffan lilla fotomodellen!♥

Står mellan tre bilder nu, vilken tycker ni? Kan inte bestämma mig!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “Beslutsångest!”

  1. Jag tycker du ska ta nummer 2:). Våra tjejer börjar bli stora nu:), hur går det för dig?. Min lilla tjej har verkligen fått en personlighet nu och älskar att få komplimanger då hon alltid ler eller skrattar när jag säger något om henne:). Hon blir nog ett riktigt charmtroll hihi…kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: