Jobba idag!

Idag sitter jag och jobbar. Klädutförsäljningen fortsätter på klädagenturen. Utförsäljningen skulle egentligen varit över igår men har gått så bra så kan lika gärna fortsätta! Och jag kan ju lika väl sitta här och småplugga, pyssla, ta hand om kunder och småkika på julklappar som att hänga hemma i huset…

Drack precis en supersmarrig smoothie, vet ärligt talat inte vad det var för smak 🙂 är det bra eller dåligt, ha ha, men tror hallon-blåbär typ. Lilla miraklet i magen älskade det i alla fall, eller om det var en tvärtom reaktion, hur som – fart där inne blev det! Mysigt att känna att man inte är ensam!

Yummie yummie säger jag och min bebis i magen!
Yummie yummie säger jag och min bebis i magen!

Igår var jag och syster hemma hos Alex och fick se hennes lille William för första gången. Han var så söt! Och så liten, oj oj, två veckor gammal men redan små ansiktsuttryck och massa rörelser! Fantastiskt vad söta de är! Kan inte säga annat att jag nu längtar ännu mer tills min knodd ploppar ut! Snacka om lyx att få en alldeles egen bebis! Kom hem och kände ännu mer hur jag bara ville pilla och pyssla i barnrummet, köpa grejer och dona… Håller nästan på att bli knäpp tror jag! Ha!

Syster myser med lille William!
Syster myser med lille William!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “Jobba idag!”

  1. Hej hopp!

    Jag använde en 70 procentig choklad som jag köpte på city gross ett danskt märke…gjorde så god ischoklad så därför blev det den:).

    Kommer åka in till stan i morgon då tar jag gärna en sväng och kollar in lite kläder 🙂 Då får du gärna passa lill Wille!!

    Puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: