Julklappsfix!

Vaknade till och kände mig jättepigg. Var övertygad om att klockan var runt senast 4-rycket. Tassade upp och kollade in siffrorna på micron eftersom min lilla iPony släckts under natten. 07:07 var klockan, härligt! Då var det ju nästan så jag kunde gå upp! Tog en sväng om ”damernas” innan jag gick och la mig igen. Försöka sova lite till.

Några valrossvändningar, stön och suck (både från mig och älsklingen stackarn som försökte sova…) och ungefär en timma senare gav jag upp. Och nu sitter jag här med kaffe och några julklappar jag ska passa på att slå in. Hittade då här i ena julklappspåsen lite babykläder jag nästan glömt jag köpt! Tror jag måste chilla med babykläder nu! Först hade jag ju tänkt att inte köpa några alls, men från det att jag köpte första grejen har det där eskalerat brutalt! Så nu är det köpstopp på  blivande morsan!

HIttade denna tuffingen på utförsäljningen på mannens jobb igår!
HIttade denna tuffingen på utförsäljningen på mannens jobb igår!
Första Pyamasen!
Första Pyamasen!
Mössor & Minisockor!
Mössor & Minisockor!
Fleeceoverall
Fleeceoverall

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “Julklappsfix!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: